Despre mine

 Sunt Leonard Adrian Sarbu, proprietarul CANISEI LEONARDIA si cresc bullterrieri din anul 2000. Daca ar fi sa ma apuc inca o data de cresterea cainilor, as alege tot bullterrierul, iar daca m-as apuca a treia sau a patra oara de crescut caini, tot bullterrieri as creste, pentru ca pina astazi nu am gasit alta rasa atât de potrivita temperamentului meu.

Am vazut primul bullterrier in copilarie si, multa vreme dupa aceea, mi-am dorit si eu un asemenea animalut. Intrebat fiind ce animal imi doream nu am stiut ce era, dar din explicatiile pe care le-am dat, mama a crezut ca-mi doresc vreo vietate vazuta de mine in desenele animate SF. Ulterior am aflat ca ,,vietatea” este un caine si se numeste bull terrier.

M-am interesat de unde se pot procura, dar la vremea aceea erau destul de rari in Romania si parintii au considerat ca trebuie sa mai cresc pentru o asa investitie. In vara anului 2000, am achizitionat prima femela de bullterrier. La scurt timp, cautandu-i un partener, l-am achizitionat pe Ugo. Acesta este inceputul Canisei Leonardia.

In prezent ma ocup de ameliorarea rasei in Romania si pot sa spun ca in fiecare cuib produs de canisa mea m-am straduit sa fac in asa fel incat sa existe cel putin un campion.