Parerea ta conteaza

Aici poti lasa un comentariu cu parerea ta in ceea ce priveste acest website sau canisa Leonardia.

16 comments

 1. Dresajul la un bullterrier poate incepe si la 4 luni cu conditia ca cel care il dreseeaza sa aiba experienta cu aceasta rasa. daca nu dupa 5 luni se poate dresa cu usurinta. Foarte important: bullterrierul nu se dreseaza cu bataie!!!

  Leonard Thu, 21 Feb 2013

 2. Dresajul la un bullterrier poate incepe si la 4 luni cu conditia ca cel care il dreseeaza sa aiba experienta cu aceasta rasa. daca nu dupa 5 luni se poate dresa cu usurinta. Foarte important: bullterrierul nu se dreseaza cu bataie!!!

  Leonard Thu, 21 Feb 2013

 3. Buna ziua. am cumparat acum o luna de zile un pui de bull terrier, fetita, de la Bogdan Badea, care o are pe Trixie (cred ca de la dvs.). Este foarte frumoasa si buna, plina de dragoste, curajoasa, incapatanata...o iubim foarte mult! Vroiam sa va intreb daca este prea devreme sa incepem dresajul - are 4 luni si aproape jumatate. multumesc

  — Andreea Rosculet Tue, 5 Feb 2013

 4. Si eu mi-am pierdut acum 2 luni cel mai bun prieten -JACK.Un ciobanesc german d e exceptie,dresat de mine,un exemplar imens si bine proportionat ( gen unitate militara specializata - Caine de insotire ) deci fara acte dar pentru mine nu asta a contat.L-am adormit la varsta de 12 ani si 2 luni,foarte mult ca varsta dupa parerea unora cand din pacate a paralizat de spate.Asta e viata ,mergem inainte.Acum trebuie sa ne revenim,iar in primavara cred ca vom lua legatura deoarece iubesc rasa asta.Ciobanescul a fost un cadou din partea nasilor cand am cuparat casa si nu am regretat nimic.Deci cu siguranta ne vom auzi in primavara si as dori sa stiu daca se poate o perioada in care te-as putea contacta pentru a stabili niste detalii.Pe mail sau telefonic 0726375587 sau pe fb - florin.fenesan.7@ facebook.com

  — Florin-Deva Sun, 6 Jan 2013

 5. Din fericire pentru mine si din pacate pentru cei care se preteaza la asa ceva, Asla a fost vazut la mine de nenumarate ori de foarte multe persoane. Mai mult, el a participat la multe expozitii unde daca tremura cand se apropia cineva de el, ar fi fost exclus. Nu pot sa spun cum este acum caci de doi ani incerc sa obtin o poza sau un film cu el si nu reusesc. Insa comentariile de genul acesta provin ori din frustrarea unora care....nu ajung la struguri si sunt acri, ori de la oameni care nu au habar despre ce vorbesc!

  — Leonardia Fri, 6 Jul 2012

 6. exemplare de exceptie, pacat ca ii cam terorizati. Personal, il cunosc pe Brave Aslan, este in Bucuresti, la un prieten de-al meu...si acum tremura cand te apropii sa-l mangai. asta spune multe de felul cum a fost crescut.

  — gabriela Tue, 3 Jul 2012

 7. Foarte frumos, de apreciat tot ce face-ti, se vede ca sunte-ti dedicat, pe mine ma-ti convins!!! Felicitari si mult succes in continuare!!!

  — liviu ploiesti Thu, 3 May 2012

 8. Buna ziua! Aveti exemplare frumoase.M-ai emotionat sincer cu acele cuvinte pentru primul caine, Ugo. Si mie mi-a murit catelul la varsta 5 ani...era alta rasa, dar tot caine este. De atunci intentionez sa am un bull terrier, pentru caracterul lui aparte. Bine ca existati in Oltenia. Sa o faceti mandra cu cateii, pot spune NOSTRI! Felicitari.

  — g.valentin Tue, 30 Aug 2011

 9. Avem si noi pionierii nostri la segmentul chinologie, sunt foarte putini dar tu te numeri printre ei ! Sanatate si Succes in continuare. Iubesc astfel de oameni.

  — Bogdan Tanasescu Sat, 18 Jun 2011

 10. Intra pe pagina Forumului Bullterrierilor din Romania la adresa pusa de mine in mesaj si vei gasi toate informatiile despre aceasta revista, precum si modul in care il poti procura.

  Forumul Bullterrierilor Mon, 11 Apr 2011

 11. Salut..Vreau si eu catevA informatii referitor la revista Playbull...cand apare si de unde o pot procura...ma intereseaza si numere mai vechi ,daca ma poti ajuta..Multumesc

  — Cosmin Sat, 9 Apr 2011

 12. Sunt superbi si te reprezinta , se vede ca esti pasionat de ceea ce faci !! Tine-o tot asa si mult succes in continuare !!akyro

  — mihaela Fri, 25 Mar 2011

 13. Superbi caini. Frumoase cuvinte despre Ugo.Tot respectul.

  — parfum Mon, 20 Dec 2010

 14. Well done,nice web page!

  — Hunter Sat, 18 Dec 2010

 15. Ce frumosi sunt cateii aia mici, parca sunt niste pui de soricei.

  — Tina Radu Sun, 21 Nov 2010

 16. Frumosi catei, sa iti traiasca!

  — dudu Thu, 18 Nov 2010

Vă rugăm introduceţi rezultatul aritmetic din imaginea de mai jos:

Vă rugăm introduceţi rezultatul aritmetic din această imaginea. =